Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Form X AS er behandlingsansvarlige for personopplysninger som samles inn på nettsiden: varmevest.no, varmevast.se og teamheatedgear.com evt. andre nettbaserte tjenester som eies og driftes av Form X AS. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Form X AS.


Personopplysninger som behandles

Form X AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.                                   


Eksempler på opplysninger som innhentes:

  • Navn
  • Stilling
  • Adresse/Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Melding/bakgrunn for henvendelse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse


Registrering/innhenting av opplysninger

Form X AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi disse opplysningene. Dersom man velger å ikke oppgi dataene, kan vi være forhindret fra å gi tilgang til etterspurt service, produkter eller tjenester.

Relevante opplysninger, som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling, som skjer som en del av saksbehandling registreres i vårt ordresystem. Form X sine ansatte benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og gjennomgår den årlig for å slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved oppsigelse eller annet fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Telefonsamtaler (telefonnummer fra og til, samt tidspunkt for samtalen) logges i vår telefonsentral, levert av ITX Norge AS. Denne loggen er nødvendig for administrasjon og drift av systemet. Den benyttes også som grunnlag for statistikk, da vi fører statistikk på telefon.


Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema
  • Ved bestilling av produkter eller tjenester via våre nettsider
  • Ved overføring av filer/dokumenter
  • Når man laster ned dokumenter, produktinformasjon, o.l.


Formålet med innhenting/registrering av opplysninger

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne ha nødvendig kommunikasjon og (kunde)oppfølging
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon


Lagring av opplysninger

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på våre nettsider lagres/videresendes internt til og/eller lagres i vårt CRM-system.


Sletting av opplysningene

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.


Utlevering av opplysninger til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Form X AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av produkter/tjenester som bestilles via nettsidene våre. Paypal og Klarna, sjekk evt. deres egne personvernserklæringer.


Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi lagrer om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Form X AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på datatilsynet.no.