Meny Lukk

Omtaler

Vildmarkens 2 års test

«Team Heated Gear har tagit fram en riktigt schysst produkt som förtjänar att hyllas. Den är otroligt bekväm, ha°llbar och lätt att använda – och har under de två år jag använt den gjort ett utmärkt jobb med att hålla mig varm under både jakter och hundturer. Rekommenderas varmt!»

Les mer

Bladet Skog

«Når høsten og kulda etter hvert sniker seg på, kan det være godt å ha en ekstra varm, eller kanskje et par varmesåler når man er på tur i skog og mark…»
Les mer

Vi Menn

«En slik vest gjør jobben sin best med tynt ullundertøy under og med et isolerende lag utenpå…»

Les mer

Bladet Jakt

«Under jakta skjer det stadig at kulda kommer krypende. Vi har tatt med Varmevest ut på jakt for å teste om denne duger…»
Les mer

Bladet Jeger

«Lei av å fryse på føttene under posteringsjakt i minusgrader? Da kan disse oppladbare varmesålene med fjernkontroll være et alternativ…»
Les mer

Villmarksliv

«Ingen liker å fryse på tur, og den gode nyheten er at det aldri har vært lettere å holde seg varm enn nå. Markedet flommer over av batteridrevne varmeprodukter for så å si alle kroppsdeler…»
Les mer

Alt om Jakt & Våpen

«Ingen av oss vill stå där, på ett kallt och blåsigt pass, och frysa oss genom en jaktdag. Du kan ha klätt dig enligt konstens alla regler, men ibland hjälper det inte…»
Les mer

Glåmdalen

«Flere hundre småviltjegere har ventet lenge, men søndag braker det løs. Da er småviltjakta i gang igjen, og alle gleder seg…»
Les mer

KK

«Har du noen gang sittet i skiheisen, eller vært ute på tur i mange minusgrader og tenkt «jeg skulle så ønske det fantes en jakke eller vest med varmeelementer, tenk så SINNSYKT deilig!»? Jupp, det er flere av oss! …» 
Les mer